Proprietăți produse

Sistemul Aqua Protect

Sistemul Aqua Protect

Infiltrarea apei în suprafața pavelelor este una dintre cele mai întâlnite cauze ale deteriorării pavelelor.


Rezistent la îngheț și sare pentru degivrare

Rezistent la îngheț și sare pentru degivrare

Produsele Symmetrica trec cu bine prin anotimpul rece, garantând rezistența la îngheț şi sare pentru degivrare. Pentru dezghețarea suprafețelor pot fi folosite numai soluții de topire indicate pentru beton. Se recomandă evitarea soluțiilor pe bază de sulfați care pot deteriora betonul.


Rezistent la uzură

Rezistent la uzură

Symmetrica garantează rezistența la uzură a produselor sale, conform normelor în vigoare pentru produsele de beton.


Rezistent la trafic greu

Rezistent la trafic greu

Produse special dezvoltate (grosime de 8-10 cm) pentru a rezista la trafic carosabil greu, cu autovehicule mai mari de 7,5 tone. Produsele sunt recomandate pentru spații exterioare de tipul parcărilor, parcurilor industriale, benzinăriilor etc.


Recomandat pentru trafic ușor

Recomandat pentru trafic ușor

Produse recomandate pentru trafic ușor pietonal sau carosabil cu autovehicule de maximum 7,5 tone. Grosimea de 5-6 cm le fac ușor de manevrat și montat pentru spații ca trotuare, parcări personale, intrări garaj, etc.


Trafic pietonal

Trafic pietonal

Produse recomandate pentru traficul pietonal, de zi cu zi.


Rezistent la UV

Rezistent la UV

Datorită materiilor prime și tehnologiilor folosite, produsele Symmetrica sunt protejate împotriva razelor UV. Astfel pavelele își păstrează frumusețea și culorile vii pe perioade îndelungate de timp.


Certificat CE

Certificat CE

Produsele Symmetrica sunt de cea mai înaltă calitate, corespunzând standardelor CE în domeniu și putând fi comercializate în toate țările Uniunii Europene. Produsele noastre sunt verificate conform EN 1338 (pentru pavele), EN 1339 (pentru dale) și EN 1340 (pentru borduri).


Mix perfect

Mix perfect

Produsele Symmetrica din aceeaşi gamă sau chiar din game diferite pot fi montate împreună pentru o combinaţie unică. Cereţi sfatul consultanţilor noştri pentru a vedea ce produse se potrivesc împreună.


Mix color

Mix color

Produse premium, de design, care se evidențiază prin culoarea specială a suprafeței, obținută prin amestecul a două sau trei culori diferite.


Sistemul Creativo

Sistemul Creativo

Majoritatea produselor Symmetrica pot fi montate în diverse forme şi scheme de montaj. Aveţi nevoie doar de imaginaţie pentru a obţine combinaţii diferite cu acelaşi tip de produs. Pentru sugestii privind diferite scheme de montaj, vă rugăm consultați anexele de la sfârșitul catalogului.


Eco system

Eco system

Schema de montaj a produselor și forma acestora permite înierbarea suprafeței dintre pavele și trecerea apei. Aceste produse sunt perfecte pentru amenajările care vor să îmbine aspectul natural al ierbii cu cel al betonului.


 Finisare specială

Finisare specială

Produse premium care au beneficiat de un tratament special de finisare a suprafeței, care le asigură un aspect deosebit.


 Finisaj antichizat

Finisaj antichizat

Produse care au beneficiat de un tratament special de finisare (sfărâmarea marginilor), care le asigură un aspect antichizat, similar pietrelor folosite pe drumurile romane.