Întrebări frecvente

Cantitatea de pavaj necesara se calculeaza in MP (metri patrati) si reprezinta aria suprafetei (Lungime x Latime).

La cantitatea de pavaj necesara se recomanda sa adaugati un surplus de 5% pana la 10% reprezentand pierderile rezultate prin taierea pavajului pentru a inchide zonele marginale.

Cantitatea de bordura necesara se calculeaza in ML (metri liniari) si reprezinta perimetrul suprafetei (lungimea laturilor) unde doriti sa montam bordura.

La cantitatea de bordura necesara se recomanda sa adaugati un surplus de pana la 5% reprezentand pierderile rezultate prin taierea bordurii pentru a inchide capetele laturilor.

Inainte de a comanda pavaj, pavele, dale, borduri sau elemente pentru garduri trebuie sa va asigurati ca mentionati urmatoarele informatii:

 1. Cantitatea de pavaj, dale, bordura necesara in MP sau ML (eg: 57MP, 15ML)
 2. Modelul si culoarea dorita din sectiunea ‘Produse’ a site-ului
 3. Locatia unde trebuie livrata marfa (eg: Str. Unirii nr. 57, Sect. 3)

SPARK Pavaje apreciaza timpul dumnevoastra si preia comenzi on-line 24/24h prin formularul de contact de pe pagina ‘Contact’ a site-ului.

Puteti comanda pavaj si trimitand informatiile precizate mai sus prin email la adresa sparkpavaje@gmail.com .

Deasemenea va stam la dispozitie pentru comenzi si prin telefon de luni pana vineri intre orele 8:00 si 17:00 la numarul 0744455933 unde agentul nostru de vanzari se va ocupa de comanda dumneavoastra.

Dupa efectuarea comenzii veti primi prin email oferta de pret cu pretul pavajului ales cu costul transportului inclus, oferta ce va sta la baza contractului de vanzare a produselor daca aceasta va fi acceptata.

SPARK Pavaje vine anul acesta cu urmatoarea oferta: Transportul Pavajului, Dalelor si a Bordurilor este inclus in pretul pe care dumneavoastra il achitati pe produse.

SPARK Pavaje doreste ca dumnevaoastra sa nu intampinati costuri suplimentare incluzand pretul transportului in pretul pavajului.

Pentru cantitati de pana in 60 MP livrarea produselor se va face cu camionete prin intermediul carora avem acces in spatii inguste si in oras, iar pentru cantitati mai mari folosim TIR sau camioane cu macara pentru descarcare.

Pentru a beneficia de Transport Gratuit trebuie sa va incadrati la urmatoarele conditii de eligibiliate:

 • Oferta este valabila pentru distante intre 0 si 40 km cumulat (tur-retur) de la punctul de lucru din Bolintin Vale, Jud. Giurgiu. Pentru distante mai mari costul Transportului se calculeaza Separat de Pretul Pavajului.

Prin comanda on-line sau telefonica va vom indica unde este punctul de ridicare al pavajului dorit. Locatia depinde in functie de modelul si cantitatea necesara, aceasta fiind:

 1. Punctul de lucru SPARK Pavaje - Crivina, oras Bolintin Vale (20 minute de la iesirea din Bucuresti pe autostrada A2)
 2. Depozitele noastre partenere din orasele: Bucuresti, Brasov, Bistritia, Arad, Vrancea, Iasi, Suceava.

SPARK Pavaje iti monteaza pavajul ales. Avem echipele proprii de instalare / montaj a pavajului, dalelor si bordurilor. Lucram in regim propriu si iti oferim servicii complete: produse de cea mai inalta calitate, transport la locatie si montaj cu echipa proprie cu experienta de 16 ani in domeniu.

* in afara ariei noastre de lucru (Bucuresti - Ilfov si zonele limitrofe ale Jud. Ilfov) colaboram cu parteneri experimentati in domeniu.

Inainte de a face o cerere de montaj sau instalare a pavajului, pavelelor, dalelor, bordurilor sau a elementelor pentru garduri trebuie sa va asigurati ca mentionati urmatoarele informatii:

 1. Cantitatea de pavaj, dale, bordura ce trebuie montata in MP sau ML (eg: 57MP, 15ML)
 2. Modelul ales din sectiunea Produse a site-ului
 3. Locatia unde trebuie montat pavajul (eg: Str. Unirii nr. 57, Sect. 3)

SPARK Pavaje apreciaza timpul dumnevoastra si preia comenzi on-line 24/24h prin formularul de contact de pe pagina Contact a site-ului.

Puteti comanda pavaj si trimitand informatiile precizate mai sus prin email la adresa sparkpavaje@gmail.com .

Deasemenea va stam la dispozitie pentru comenzi si prin telefon de luni pana vineri intre orele 8:00 si 17:00 la numarul 0744455933 unde agentul nostru de vanzari se va ocupa de cererea dumneavoastra.

Dupa ce a-ti trimis cererea veti primi prin email o oferta de pret personalizata proiectului dumneavoastra cu toate costurile incluse, ce va sta la baza contractului de prestari servicii daca oferta va fi acceptata.

In oferta de pret pe care o primiti prin email gasiti sectiunea “Disponibilitate” unde puteti vedea in ce perioada poate fi executat proiectul dumneavoastra, precum si durata de executie. 

Daca perioda de executie din oferta se incadreaza si in agenda dumnevoastra tot ce aveti de facut este sa confirmati prin email sau telefonic si astfel proiectul dumnevaoastra a fost rezervat in agenda noastra.

In functie de perioada in care ne contactati si amploarea proiectului programarea inceperii lucrarilor se poate face de la 2 la 30 de zile de la cererea ofertei

In cazul unei comenzi de pavaj, pavele, dale, bordura sau elemente pentru garduri (exclusiv produse) plata se va face in felul urmator:

 1. Pentru livrare cu camioneta materialele se vor achita in momentul livrarii (prin OP sau Cash).
 2. Pentru livrare cu camionul materialele se vor achita anticipat (prin OP sau Cash).

In cazul proiectelor de amenajare cu pavaj ce includ materiale, transport si montaj plata se va face esalonat:

Materiale

 1. Pentru livrare cu camioneta materialele se vor achita in momentul livrarii (prin OP sau Cash)
 2. Pentru livrare cu camionul materialele se vor achita anticipat (prin OP sau Cash).

Manopera

 1. Pentru cantitati mai mici de 100 MP manopera se va achita la receptia lucrarilor (prin OP sau Cash)
 2. Pentru cantitati mai mari de 100 MP manopera se va achita in transe (prin OP sau Cash) stabilite prin contract.

Puteti anula comanda de produse sau programarea lucrarilor de montaj cu pana la 3 zile lucratoare inainte de termenul de livrare / de incepere a lucrarilor de montaj stabilite de comun acord.

In cazul in care a-ti achitat avans acesta se poate returna cash sau prin banca daca anularea se face mai devreme de 3 zile lucratoare inainte de termenul de livrare / de incepere a lucrarilor de montaj stabilite de comun acord.

Necesarul de materiale adiacente montajului este descris in detaliu in oferta de pret personalizata pe care o primiti dupa efectiarea unei cereri de oferta de montaj. In oferta gasiti toate informatiile si costurile materialelor si serviciilor adiacente montajului, acestea fiind incluse in oferta de pret.

SPARK Pavaje se asigura ca in oferta de pret va trece toate materiale si serviciile necesare desfasurarii lucrarilor de montaj astfel ca situatia de lucrari finala sa nu varieze cu mai mult de 15% fata de pretul convenit initital. Acest procent se poate datora numai diferentei de cantitati a materialelor ce nu poate fi prevazuta initial (eg.: mai mult nisip necesar datorita unui sol mult prea moale, depasirea metrajului de pavaj ofertat initial etc.)

Da, SPARK Pavaje iti aduce produsele la locatia unde iti vei desfasura proiectul de amenajare. Asiguram transport inclus pentru orice cantitate si montaj (instalare), atat in Bucuresti, cat si in zonele din apropierea Bucurestiului.

Poate unul din avantajele cele mai mari ale pavajului este intervalul de timp la care puteti folosi zona proaspat amenajata: imediat, indiferent ca este pavaj pietonal sau industrial.

Cumparatorul are dreptul sa anunte prin email SPARK Pavaje ca doreste returnarea oricarui produs, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea pavajului, pavelelor, dalelor sau bordurilor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare (etichetat, sigilat) in care a fost livrat impreuna cu toate documentele care l-au insotit. Cumparatorul va suporta costurile de transport pentru returnarea produselor sau va asigura personal transportul acestora, inclusiv descarcarea acestora.

Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (descarcare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor) si vor fi suportate de cumparator prin exercitarea dreptului de retragere.

Returul produselor se face in termen de 30 zile calendaristice de la data livrarii produselor. Data returnarii se considera data primirii produselor la sediul SPARK Pavaje. Rambursarea sumelor se face in termen de 15 zile de la returnarea la sediu a produselor sub forma de numerar daca produsele se afla in starea mentionata mai sus si insotite de toate documentele.

Nu pot fi returnate produsele care:

 • depasesc termenul de 30 de zile de la data primirii;
 • au facut obiectul unei comenzi speciale;
 • au fost cumparate voit de cumparator din categria Calitatea 2;
 • au fost distinct personalizate la cererea Cumparatorului;
 • prezinta urme de lovire sau deteriorare;
 • prezinta urme vizibile de uzura;
 • au fost montate;
 • au fost desigilate;

Politica de retururi se aplica cantitatilor mai mici de 20 de metri patrati de pavaj (unul sau mai mult modele cumulate sa nu depaseasca 20 metri patrati).

SPARK Pavaje va ofera o garantie de 24 de luni pentru elementele de pavaj de la data achizitionarii cu conditia ca beneficiarul sa respecte conditiile de manipulare, depozitare si intretinere impuse precum si recomandarile de montaj anexate la declaratia de conformitate.

Inainte si dupa montaj, la elementele de pavaj poate sa apara fenomenul de eflorescenta care se manifesta prin aparitia de pete albicioase pe suprafata pavajului. Acest fenomen reprezinta reactia chimica normala a cimentului in prezenta apei si a dioxidului de carbon. Dupa o perioada de circa 1-2 ani acest fenomen dispare.

La elementele de pavaj colorate pot aparea mici diferente de culoare. Aceste diferente apar datorita variatiilor de culoare a materiilor prime folosite in procesul de fabricatie: ciment, nisip, pietris. Se recomanda ca in timpul montajului pavajul sa fie luat din mai multi paleti si din randuri diferite, pentru a se obtine uniformitate pe suprafata pavata.

Eflorescentele si diferentele de culoare specificate mai sus nu reprezinta deficiente de calitate, nu influenteaza performantele pavajului si nu fac obiectul garantiei.

SPARK Pavaje va ofera o garantie de 1 an la orice suprafata de pavaj montata / instalata de echipele noastre proprii.